Siz pilavi nasil yapiyorunuz bilmem ama ben olcu kullanmayanlardanim..%90 butun pilavlarim tane tane olurlar.
Genelde 1 bardak prinçle yaparim.Sadece 2,5 kişiyiz.
Ailecek favorimiz salcali pilav. Tereyaginda onçe salçayi kavurup biraz su eklerim .
Sonra pirinci koyup bir kez cevirdikten sonra ustune tekrar su ekliyorum.
Tuzunu unutmamak gerek çünkü,
Piştikten sonra tuzu emmeyen tek gida pirinç miş!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
9 Ocak 2012 Pazartesi
salçalı pilav
Siz pilavi nasil yapiyorunuz bilmem ama ben olcu kullanmayanlardanim..%90 butun pilavlarim tane tane olurlar.
Genelde 1 bardak prinçle yaparim.Sadece 2,5 kişiyiz.
Ailecek favorimiz salcali pilav. Tereyaginda onçe salçayi kavurup biraz su eklerim .
Sonra pirinci koyup bir kez cevirdikten sonra ustune tekrar su ekliyorum.
Tuzunu unutmamak gerek çünkü,
Piştikten sonra tuzu emmeyen tek gida pirinç miş!
Genelde 1 bardak prinçle yaparim.Sadece 2,5 kişiyiz.
Ailecek favorimiz salcali pilav. Tereyaginda onçe salçayi kavurup biraz su eklerim .
Sonra pirinci koyup bir kez cevirdikten sonra ustune tekrar su ekliyorum.
Tuzunu unutmamak gerek çünkü,
Piştikten sonra tuzu emmeyen tek gida pirinç miş!
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder