Kuzu etini eskiden bu kadar sevebilecegim aklima gelmezdi.
Ama artik kokusuz bulabildigim icin tercih ediyorum.
Gecenlerde Yemek yaparken kemikli kisimlari biraz etli sekilde ayirmistim.
Kemikleri bir guzel kaynatip kalan etleri didikleyerek bu miss corbayi yaptim.
Cokta kolay yagi unu kavurup et suyunu ekliyoruz.
Etleride icine atip biraz daha kaynatiyoruz. Damak tadina gore tuz karabiber ikilisiyle lezzetlendiriyoruz...
Ben ayrica sarimsak ve nane ekledim tavsiye ederim.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
11 Şubat 2012 Cumartesi
Dügün çorbasi
Kuzu etini eskiden bu kadar sevebilecegim aklima gelmezdi.
Ama artik kokusuz bulabildigim icin tercih ediyorum.
Gecenlerde Yemek yaparken kemikli kisimlari biraz etli sekilde ayirmistim.
Kemikleri bir guzel kaynatip kalan etleri didikleyerek bu miss corbayi yaptim.
Cokta kolay yagi unu kavurup et suyunu ekliyoruz.
Etleride icine atip biraz daha kaynatiyoruz. Damak tadina gore tuz karabiber ikilisiyle lezzetlendiriyoruz...
Ben ayrica sarimsak ve nane ekledim tavsiye ederim.
Ama artik kokusuz bulabildigim icin tercih ediyorum.
Gecenlerde Yemek yaparken kemikli kisimlari biraz etli sekilde ayirmistim.
Kemikleri bir guzel kaynatip kalan etleri didikleyerek bu miss corbayi yaptim.
Cokta kolay yagi unu kavurup et suyunu ekliyoruz.
Etleride icine atip biraz daha kaynatiyoruz. Damak tadina gore tuz karabiber ikilisiyle lezzetlendiriyoruz...
Ben ayrica sarimsak ve nane ekledim tavsiye ederim.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder