Bir bardak cig badem ve bir bardak unu kavuruyoruz.
2 kasik terayag 5 kasik pudra sekeri ve bir ymurtanin sarisini karistiriyoruz ben cok az da findik yagi kullaniyorum bence daha guzel yapiyo.
Soguyan bademli unu diger karisima ekleyip karistiriyoruz.
Kivami kalipla kesilebilecek sekilde olmalidir. O yuzden yogururken ilave un koyuyoruz. Belki bir bardak yada biraz fazlasi.
Tercihe bagli hangi sekil olmasi..
Ben kizim boyle sevdigi icin yarim ay seklinde yaptim.
Pistikten sonra ustlerine bol bol pudra sekeri serpiyoruz.
Afiyet olsun ...
8 Mayıs 2012 Salı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
8 Mayıs 2012 Salı
KAVALA KURABIYESi
Bir bardak cig badem ve bir bardak unu kavuruyoruz.
2 kasik terayag 5 kasik pudra sekeri ve bir ymurtanin sarisini karistiriyoruz ben cok az da findik yagi kullaniyorum bence daha guzel yapiyo.
Soguyan bademli unu diger karisima ekleyip karistiriyoruz.
Kivami kalipla kesilebilecek sekilde olmalidir. O yuzden yogururken ilave un koyuyoruz. Belki bir bardak yada biraz fazlasi.
Tercihe bagli hangi sekil olmasi..
Ben kizim boyle sevdigi icin yarim ay seklinde yaptim.
Pistikten sonra ustlerine bol bol pudra sekeri serpiyoruz.
Afiyet olsun ...
2 kasik terayag 5 kasik pudra sekeri ve bir ymurtanin sarisini karistiriyoruz ben cok az da findik yagi kullaniyorum bence daha guzel yapiyo.
Soguyan bademli unu diger karisima ekleyip karistiriyoruz.
Kivami kalipla kesilebilecek sekilde olmalidir. O yuzden yogururken ilave un koyuyoruz. Belki bir bardak yada biraz fazlasi.
Tercihe bagli hangi sekil olmasi..
Ben kizim boyle sevdigi icin yarim ay seklinde yaptim.
Pistikten sonra ustlerine bol bol pudra sekeri serpiyoruz.
Afiyet olsun ...
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder