1,5 litre su
1 kg turp otu
4 yemek kasigi zeytinyagi
1,5 limon suyu
1 yemek kasigi tuz
2 dis sarimsak
-otlarin körpe yapraklarini ve saplarini ayiklayip yikayin.
4-5 cm lik parcalar halinde dograyin.
- kaynayan suya tuz atip otlari ekleyin.
Koke yakin kisimlari yumusayana kadar yaklasik 10 dk haslayin.
- otlar yeterince ilininca suzgece alip tamamen suzulmesini bekleyin.
- servis yapmadan once limon sarimsak ve zeytinyagini karistirip turp otunun ustune ekleyin.
Afiyet olsun...
Resim webden alintidir.
7 Mayıs 2012 Pazartesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
7 Mayıs 2012 Pazartesi
TURP OTU SALATASI
1,5 litre su
1 kg turp otu
4 yemek kasigi zeytinyagi
1,5 limon suyu
1 yemek kasigi tuz
2 dis sarimsak
-otlarin körpe yapraklarini ve saplarini ayiklayip yikayin.
4-5 cm lik parcalar halinde dograyin.
- kaynayan suya tuz atip otlari ekleyin.
Koke yakin kisimlari yumusayana kadar yaklasik 10 dk haslayin.
- otlar yeterince ilininca suzgece alip tamamen suzulmesini bekleyin.
- servis yapmadan once limon sarimsak ve zeytinyagini karistirip turp otunun ustune ekleyin.
Afiyet olsun...
Resim webden alintidir.
1 kg turp otu
4 yemek kasigi zeytinyagi
1,5 limon suyu
1 yemek kasigi tuz
2 dis sarimsak
-otlarin körpe yapraklarini ve saplarini ayiklayip yikayin.
4-5 cm lik parcalar halinde dograyin.
- kaynayan suya tuz atip otlari ekleyin.
Koke yakin kisimlari yumusayana kadar yaklasik 10 dk haslayin.
- otlar yeterince ilininca suzgece alip tamamen suzulmesini bekleyin.
- servis yapmadan once limon sarimsak ve zeytinyagini karistirip turp otunun ustune ekleyin.
Afiyet olsun...
Resim webden alintidir.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder