Evde cikolata yapimi ayri bir maharet istiyo tabiki..
Cikolatayi temperlemek en onemli puf noktasi. Kivami ve parlakligi Tam oluyo.
Yani cikolatayi belli ir sicakliga getirip eritmek
Sonra belli bir sicakliga yukseltmek
Ve sonra yeniden isisini yukseltmek.
İsin uzmanlari bunu dereceyle yapiyolar.
Tabi ben henuzz uzman degilim ;)
ilk cikolata denemelerim findik ve badem katarak olmustu butun ailenin favorisi..
Bu ciceklerde kalipla denedigim lolipop cikolarim :)
1 Ağustos 2012 Çarşamba
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
1 Ağustos 2012 Çarşamba
Cikolata cikita :)
Evde cikolata yapimi ayri bir maharet istiyo tabiki..
Cikolatayi temperlemek en onemli puf noktasi. Kivami ve parlakligi Tam oluyo.
Yani cikolatayi belli ir sicakliga getirip eritmek
Sonra belli bir sicakliga yukseltmek
Ve sonra yeniden isisini yukseltmek.
İsin uzmanlari bunu dereceyle yapiyolar.
Tabi ben henuzz uzman degilim ;)
ilk cikolata denemelerim findik ve badem katarak olmustu butun ailenin favorisi..
Bu ciceklerde kalipla denedigim lolipop cikolarim :)
Cikolatayi temperlemek en onemli puf noktasi. Kivami ve parlakligi Tam oluyo.
Yani cikolatayi belli ir sicakliga getirip eritmek
Sonra belli bir sicakliga yukseltmek
Ve sonra yeniden isisini yukseltmek.
İsin uzmanlari bunu dereceyle yapiyolar.
Tabi ben henuzz uzman degilim ;)
ilk cikolata denemelerim findik ve badem katarak olmustu butun ailenin favorisi..
Bu ciceklerde kalipla denedigim lolipop cikolarim :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder