8 Ocak 2012 Pazar
Zeytinyağlı enginar
Enginar bizim evde yaz kış bolca tüketilen bir sebze.
Hem saglikli hem lezzetli.
Mevsiminde enginarlari limonlu suda haşlayip derin dondurucuya attim.
ne zaman canimiz isterse hemen cikarip yapmalik.
4 canak enginar icin
2-3 dal taze sogani,1 havuc ve yarimcay bardagi bezelyeyi cok az kavuruyorum
Enginarlari tencereYe dizip kavurdugum harci ustune paylastirdiktan sonra
yarim limon suyu ,kup seker ,tuz ve suyu ekleyip
Pisiriyorum.
Servis yaparkende minik kiyilmis dereotuyla susleniyorlar.
Hmmmmm.afiyet olsun :)
Etiketler:
Zeytinyağlılar
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
8 Ocak 2012 Pazar
Zeytinyağlı enginar
Enginar bizim evde yaz kış bolca tüketilen bir sebze.
Hem saglikli hem lezzetli.
Mevsiminde enginarlari limonlu suda haşlayip derin dondurucuya attim.
ne zaman canimiz isterse hemen cikarip yapmalik.
4 canak enginar icin
2-3 dal taze sogani,1 havuc ve yarimcay bardagi bezelyeyi cok az kavuruyorum
Enginarlari tencereYe dizip kavurdugum harci ustune paylastirdiktan sonra
yarim limon suyu ,kup seker ,tuz ve suyu ekleyip
Pisiriyorum.
Servis yaparkende minik kiyilmis dereotuyla susleniyorlar.
Hmmmmm.afiyet olsun :)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder