´ Zeytinyağlı enginar | MUTFAKTA ÇALIŞAN ANNE

Pages

8 Ocak 2012 Pazar

Zeytinyağlı enginar

Enginar bizim evde yaz kış bolca tüketilen bir sebze. Hem saglikli hem lezzetli. Mevsiminde enginarlari limonlu suda haşlayip derin dondurucuya attim. ne zaman canimiz isterse hemen cikarip yapmalik. 4 canak enginar icin 2-3 dal taze sogani,1 havuc ve yarimcay bardagi bezelyeyi cok az kavuruyorum Enginarlari tencereYe dizip kavurdugum harci ustune paylastirdiktan sonra yarim limon suyu ,kup seker ,tuz ve suyu ekleyip Pisiriyorum. Servis yaparkende minik kiyilmis dereotuyla susleniyorlar. Hmmmmm.afiyet olsun :)

0 yorum:

Yorum Gönder

8 Ocak 2012 Pazar

Zeytinyağlı enginar

Enginar bizim evde yaz kış bolca tüketilen bir sebze. Hem saglikli hem lezzetli. Mevsiminde enginarlari limonlu suda haşlayip derin dondurucuya attim. ne zaman canimiz isterse hemen cikarip yapmalik. 4 canak enginar icin 2-3 dal taze sogani,1 havuc ve yarimcay bardagi bezelyeyi cok az kavuruyorum Enginarlari tencereYe dizip kavurdugum harci ustune paylastirdiktan sonra yarim limon suyu ,kup seker ,tuz ve suyu ekleyip Pisiriyorum. Servis yaparkende minik kiyilmis dereotuyla susleniyorlar. Hmmmmm.afiyet olsun :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder