´ Dügün çorbasi | MUTFAKTA ÇALIŞAN ANNE

Pages

11 Şubat 2012 Cumartesi

Dügün çorbasi

Kuzu etini eskiden bu kadar sevebilecegim aklima gelmezdi.
Ama artik kokusuz bulabildigim icin tercih ediyorum.
Gecenlerde Yemek yaparken kemikli kisimlari biraz etli sekilde ayirmistim.
Kemikleri bir guzel kaynatip kalan etleri didikleyerek bu miss corbayi yaptim.
Cokta kolay yagi unu kavurup et suyunu ekliyoruz.
Etleride icine atip biraz daha kaynatiyoruz. Damak tadina gore tuz karabiber ikilisiyle lezzetlendiriyoruz...
Ben ayrica sarimsak ve nane ekledim tavsiye ederim.

0 yorum:

Yorum Gönder

11 Şubat 2012 Cumartesi

Dügün çorbasi

Kuzu etini eskiden bu kadar sevebilecegim aklima gelmezdi.
Ama artik kokusuz bulabildigim icin tercih ediyorum.
Gecenlerde Yemek yaparken kemikli kisimlari biraz etli sekilde ayirmistim.
Kemikleri bir guzel kaynatip kalan etleri didikleyerek bu miss corbayi yaptim.
Cokta kolay yagi unu kavurup et suyunu ekliyoruz.
Etleride icine atip biraz daha kaynatiyoruz. Damak tadina gore tuz karabiber ikilisiyle lezzetlendiriyoruz...
Ben ayrica sarimsak ve nane ekledim tavsiye ederim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder